HTML

W-Tükör

Tóta W. Árpád gondolatainak reakciója a saját számíze szerint...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A párttal, a néppel, sajnos...

2009.04.10. 10:12 :: Splosivo

Reakció 2009.04.09. 06:30  keltezett W cikkhez

Mostmár világosan láthatja mindenki mi következik az elkövetkezendő egy évben. Bajnai madzagon rángatott Gordon "kitalál" valamit, amit senki nem akar rajta kívül, ő befenyeget, és akkor az lesz, az SZDSZt meg majd lenyomják, mint eddig...

A kezdés a fidesz erőlködéséről a cikk elején kb ugyanolyan gyenge erőlködés, természetesen mindenki tudja h az átlagos MSZPs kéviselő egyik ismertetőjele, hogy a bőre mint az azbeszt, főleg az arcán, nem lehet őket félreállítani ilyen ártalmatlan dolgokkal mint több milliárd eljátszása.

Ezt vésse mindenki a fejébe, és 1 év múlva meg tessék emlékezni, hiszen baloldalon is bevallják, hogy ami itt folyik az a nagy semmi... kíváncsi leszek, hogy aki legközelebb az MSZP-SZDSZ valamelyikére szavaz, az melyik bolygón élt az elmúlt 6 évben :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wtukor.blog.hu/api/trackback/id/tr11057284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása